AHOY – Q3 Event var med på Tall Ships Races Arendal 2023

Q3 Event var en del av folkefesten og det magiske Tall Ships Races Arendal 2023

Et av kravene til Arendal som havn for å hoste Tall Ships Races 3.-6. august, var å selge 25 dekkarrangementer. 35 flotte skuter ble et fantastisk skue i og rundt Pollen, og her holdt Q3 Event i regi av TSRA hele 26 arrangementer over tre dager på skutene Sørlandet, Christian Radich, Loyal, Caroline af Sandnes, Morgenster og Tenacious. Store og små bedrifter ble med på folkefesten med sin egen, private skutefest. Vi ordnet med alt av mat, drikke og underholdning. Blant artister vi booket til underholdning på skutene, var Swing’it og Ingebjørg Bratland som var med på å gjøre dette arrangementet til noe helt spesielt.

Q3 Event hadde også ansvaret med å selge standplasser i Arendal by til Tall Ships Races arrangementet. Målet var i utgangspunktet 12 plasser, men det ble til slutt 30 salgsboder og foodtrucks som vi fant plass til for å krydre helgen med salg av masse god mat og flotte produkter.

For en opplevelse og for en erfaring. I tillegg til en dyp takknemlighet for å få lov til å bli med på dette utrolig flotte arrangementet, er det stort å få treffe så mange flotte og engasjerte mennesker i hjembyen, knytte kontakter og skape minnerike opplevelser. Ikke minst sitter Q3 Event igjen med en utrolig respekt for så mange frivillige som stilte opp og ga alt! Helt utrolig!

Q3 Event Arendal Agder Sørlandet eventbyrå