Konferanse, julearrangement og teambuilding i Arendal

Planlegger din bedrift en konferanse, et julearrangement eller kanskje en dag med litt teambuilding?

Eller en kombinasjon?

Grand Hotel Arendal tilbyr en intim, hyggelig og maritim setting full av lokalhistorie og perfekt for mindre grupper som ser etter en møteplass for et faglig og/eller sosialt arrangement. Etter en morgen med møter og konferanse, hva med Afternoon tea og Murder Mystery for en litt annerledes og gøy anledning å minnes?

Q3 Event Arendal Grand Hotel konferanser møter
Q3 Event Arendal Grand Hotel konferanser møter
Strand Hotel Fevik Q3 Event konferanser møter

Strand Hotel Fevik med sin flotte beliggenhet er en super lokasjon for møter og konferanser i kombinasjon med spennende og morsomme teambuilding-aktiviteter.

I vinterhalvåret kan vi anbefale innendørs aktiviteter som:

HEIA DEM SOM VINNER!

Inspirert av TV-programmer som «Vinn på minuttet», «Hvem kan slå Aamodt og Kjus», «Mesternes Mester» o.l. Q3 Event organiserer oppgavene, tidtakingen, laginndelingen, lyd og opplegg.

CLUEDO – mordgåte

Mange ubesvarte spørsmål vedrørende vertens dødsfall skal avklares! Deltakerne deles inn i lag som skal ta seg rundt i huset og samle relevant informasjon fra de mistenkte. Ved å samle sammen, eliminere og bruke sunn fornuft vil laget til slutt kunne avsløre morderen, mordvåpenet, åstedet og motivet.

JTI Light – vi koser oss med FORSKJELLIGHET oss imellom

Et engasjerende foredrag som legger vekt på verdsettelse av forskjellighet basert på C. G. Jungs preferanseteorier. Den Jungianske Type Index (JTI) er et ikke-evaluerende psykologisk verktøy, dvs den sier noe om hvordan mennesker kan være forskjellige, uten at dette innebærer noen sortering i “bra” eller “mindre bra”. JTI Light kan med stor suksess kombineres med teambuilding.

teambuilding Q3 Event konferanser møter
Drum brew Q3 Event konferanser møter

Uansett hvor, når eller hvor mange, hva med å kombinere faglig og sosialt med enten øl-, gin- eller whisky-kurs og -smaking.

Vi er så heldige med vår egen lokale Drum Brew der lidenskapen for å knytte øl og mat sammen med historiefortelling skaper en opplevelse for livet. Perfekt anledning til å samles, senke skuldrene og knytte bånd etter en dag med faglig innhold.

For whisky-elskere, finnes det ikke mange så lidenskapelig involvert i den verdenen som Rolf Martin Nygård. Han stiller i kilt, forteller og holder underholdende og kunnskapsrike foredrag om whisky. Han har selv ni tønner med godsaker til lagring i Skottland samt en stor samling i kjelleren til den populære Bakgården Restaurant.

Q3 Event er totalleverandør av arrangementstjenester. Vi planlegger, tilrettelegger, organiserer og gjennomfører prosjektet fra idé til evaluering. Holder du til i Agder, eller har lyst å ha et arrangement her, kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat 😊

 

Rolf whisky Q3 Event konferanser møter teambuilding

Q3 Event er totalleverandør av arrangementstjenester. Vi planlegger, tilrettelegger, organiserer og gjennomfører prosjektet fra idé til evaluering. Holder du til i Agder, eller har lyst å ha et arrangement her, kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat 😊