Q3 Event og Vinterfestivalen i Arendal

Vinterfestivalen i Arendal – vinterens magi

I fjor var vi så heldige å ta del i den årlige Vinterfestivalen arrangert av Arendal By. Her fanges vintermagien med underholdning og kulturinnslag for hele familien rundt forbi i byen i slutten av januar. Q3 Event hadde fokus og ansvar for den delen av Vinterfestivalen som var Tyholmen rundt, en opplevelsesrik vandring for store og små rundt Tyholmen.

Vi begynte på Poppes Plass med historie fra Arendal kommune, tryllekunster Haraldo laget ballongdyr og lykkehjul med godtegevinster til barna fra Blandet drops.

VI hadde satt opp fakler langs veien som videre førte forbi vinduet på Lindvedske der fantastiske dansere fra Bølgen underholdt med musikk og dans, kraft litteraturfestival holdt litteraturquiz i parken og Raet nasjonalparksenter stilte opp med dyreliv på ferjekaia.

Magien fortsatte på Rådhusbrygga der forfatter Margareth Anker tok med både små og store inn i eventyrverdenen til «Alvina, det venneløse trollet», Morten Kallevik i tablå på Arendal gamle rådhus, lokalhistorie fra Arendal Historielag, utstilling fra Arendal Fotoklubb og en fantastisk avslutning med en imponerende flammekasteroppvisning fra Andreas Bjerve på Kanalplassen.

Vi i Q3 Event gleder oss til Vinterfestivalen neste år og nye vinteropplevelser for store og små i Arendal 😊

Arendal Vinterfestival Q3 Event